Opdrachten kunnen zeer individueel zijn, net als de mensen voor wie ze bestemd zijn. Of u nu zichzelf wil verwennen met een kunstwerk, of uw dierbaren een cadeau wilt geven, er zijn zoveel mogelijkheden. Hier vind u meer informatie, wat mogelijk is en waar u op zou moeten letten.


Deze kunnen uitgevoerd worden in:

- Airbrush
- Schildertechnieken bv. Acryl
- Tekentechnieken bv. pastelwerk


Op de volgende ondergronden:

- board (hard karton)
- diverse papiersoorten
- canvas
- metaal
- hout
- plastic


Naast de standaard maten, zijn bijna alle maten mogelijk in overleg.

Voor opdrachten kunt u denken aan portretten van mens en dier of een ander onderwerp zoals fantasie, landschappen, stadsgezichten, eigen ontwerp. Er is zoveel mogelijk...

De opdrachten kan ik uitwerken vanuit een referentie foto, schets of omschreven idee.
Heeft u een idee of wens waarvan u geen foto's heeft, dan kan ik een schets voor u maken of referentie foto's voor u zoeken.


Aangeleverde foto's:

Het belangrijkste voor mij is een goede referentie foto. Hoe beter de foto's zijn, hoe beter / gedetailleerder ik de opdracht kan uitwerken.

-Zorg voor een scherpe, duidelijke foto.
-Foto's op een zo hoog mogelijke resolutie, indien digitaal.
-U kunt mij het beste een aantal foto's aanleveren (indien mogelijk) dan kan ik, met u in overleg de beste kiezen of van meerdere een mooi werk maken.


Prijs: “Op aanvraag”

Betalingen: contant, per bank of via PayPal.

Ik kan wereldwijd mijn werken versturen, in overleg met u.


*Als een opdracht voltooid is behoud ik het recht om de foto's van het werk te gebruiken voor promotiedoeleinden onder mijn naam. En kan ik ze publiceren op internet, drukwerk en op mijn eigen site etc. (Op uw wens natuurlijk zonder vermelding titel/eigenaar)